2929292929 發表於 24-6-2012 09:30:36

綠亞-上城後出馬的問題

新手有D問題
出馬去打人既目的係殺人村重要D定只係想人地D村入TC?
簡單的說就是保住D馬仔定係殺人多D村?
同埋同人地打既時候佢地好多時都30分多D就上帝
我自己單機爆120村&唔出馬都已經要30MINS了
最後想問大家多數有D咩快捷鍵?

最後除左出馬之外
城快仲有咩打法
上城起堡一來我升城未夠快
多數都16分半左右
依加D人升得好快@@
細細個玩既時候D人都係16-7分的

兩兩 發表於 24-6-2012 11:30:38

去save 區download.. 果到又馬弓 又maya uu 又成 search dai/ jojo /kyo 等字眼可以幫到你

ahewc3112 發表於 24-6-2012 14:19:46

收村 / 殺村 都可 最緊要盡量唔好死馬。
要點係逼到人地自己亂XDD

幾分鐘上帝就要睇戰況而定,你話30分鐘120村,其實已經應該可以一邊起村一邊上帝

2929292929 發表於 24-6-2012 20:29:34

去save 區download.. 果到又馬弓 又maya uu 又成 search dai/ jojo /kyo 等字眼可以幫到你 ...
兩兩 發表於 24-6-2012 11:30 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
其實都睇左好多save架喇
一日都睇兩張場= =
團戰save佢地成日當2v2咁打
而係樂古打中間位(我好唔鐘意打中間位= =雖然唔會即刻比人sm但好難打人)
都比人叫去打對家

兩兩 發表於 25-6-2012 01:16:07

. search 肥影你就可以搵到香港第一既save.. 係nakuz 到search 肥影啦

bbq9394 發表於 25-6-2012 08:20:43

有得殺就殺~有兵就走~轉個頭再去殺~直到佢防守到殺吾到為止

oostaroo 發表於 25-6-2012 15:02:09

上面d 肉手黎
add 我msn 教你 :jaxis_ksee@hotmail.com

ahewc3112 發表於 25-6-2012 21:16:50

上面d 肉手黎
add 我msn 教你 :
oostaroo 發表於 25-6-2012 15:02 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

這個是肥影大人的MSN吧....?
頁: [1]
查看完整版本: 綠亞-上城後出馬的問題