.黑仔. 發表於 4-9-2012 14:39:43

過吾到第一ROUND既戰英頭10關就睇下啦(冇8、9)

玩樣野先 回覆先睇到我所諗既野._.哈哈

1 STAGE:nmu0R34Rza4

**** Hidden Message *****

2 STAGE:
rmAgyoweTNk

3 STAGE: 波波神撞-.-救命 第二難
UvFbZxFyXgM

4 STAGE: 最難果關
AoiRSY9rCvo

5 STAGE: 無誤係最易
xAy0O0dLIG0

6 STAGE: 第一次打吾係幾好 吾好怪我-_-"
lYTrOHFDeXI

7 STAGE
X3jRUpG7GJM

10 STAGE:
Q7aWs3gWZdc

kongsam123 發表於 4-9-2012 14:52:51

話説我卡住左係第一輪既第26關._.
(此回復唔係為左睇到你所諗既野)A_A

asd999ex 發表於 4-9-2012 15:08:53

只靠技術不靠裝@@

.黑仔. 發表於 4-9-2012 15:15:48

話説我卡住左係第一輪既第26關._.
(此回復唔係為左睇到你所諗既野)A_A
kongsam123 發表於 4-9-2012 14:52 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

26我未有雷神寵吾打都係隻引埋一齊再爆三技姐 一係最右面用完先用最左
三三一三爆技好快完-.-
打8關姐-.-
冇卡13講卡26

13係最難果關-.-

K駿en 發表於 4-9-2012 15:55:59

強.-.加油吧.-.等你30層

Oo沙膽oO 發表於 4-9-2012 16:26:49

我想睇到我所諗既野._.哈哈

小雪冰 發表於 4-9-2012 18:10:45

第6關我比黑仔你更杯具
我打到得番3隻怪既時候先發現到呢點

話說我之前好無聊 唔知受左咩刺激 走左去用魔單挑第5層
結果我發現我係唔可以企係最底果層
一企係度完全係比d死人青蛙物體狂打我
不過如果有方法係上面都打到下面既怪 呢關的確係唔錯既

anyway 雖然只係有頭10關
不過都好謝你分享下打法
事關我試過搵番之前既帖 都唔多見有
唔知係唔係我懶爬文 / 發雞盲所以見唔到啦orz

叛逆小天 發表於 4-9-2012 18:13:59

回覆睇下自己估的岩5岩

KLKL6077 發表於 4-9-2012 20:04:04

特登穿咁廢的裝?

紅- 發表於 5-9-2012 01:00:07

哎哎哎
黑神開po喇...a____a
期待更新先ww....
我反認為1-10 3至難-.-.....
----我才不會說我回po是想睇隱藏內容----
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 過吾到第一ROUND既戰英頭10關就睇下啦(冇8、9)