樂古Nakuz

標題: [活動]8月份每日簽到帖 [打印本頁]

作者: 07101519    時間: 25-7-2012 11:13
標題: [活動]8月份每日簽到帖

玩法好簡單, 每日都可以在本帖回覆簽到 (我今天最想說: .....) 一句   
例如:  我今天最想說:  今日好開心, 因為升左把風劍9 頂降 頂破防
*請主意, 那句話一定要同彩虹冒險有關係

活動對象: 所有曾經玩過彩虹冒險的會員
會員凡在該4既倍數數小時(0,4,8,12,16,20)內第1個回覆則會得到10樂點, 其他則是5樂點

作者: SiU~軒    時間: 1-8-2012 04:02
頭香 0v0
我今天最想說: 今日努力刷卡 0v0 希望把火杖一次就可以升到上Lv9 >.<
作者: 。小索。    時間: 1-8-2012 08:11

我今天最想說: 希望今天可以合到火杖9頂降+三連36
              補充:s1同s2變返正常啦,合火杖有望;P
作者: godoslaw    時間: 1-8-2012 12:09
第3個@_@"

我今日最想說:希望今日放左工番黎有時間玩一場彩虹啦;P
作者: potatozz    時間: 1-8-2012 20:39
我今天最想說:  合s bug無了
作者: godoslaw    時間: 2-8-2012 00:04
我今天最想說:今日超得閒咁可以玩彩虹啦

可惜冇左skill bug囉
作者: soderek9687    時間: 2-8-2012 14:49
最想講: 換水裝換水裝換水裝換水裝換水裝換水裝換水裝 最後都要換水裝
作者: ★㊣朗㊣★    時間: 2-8-2012 17:21
即使每天只是做任,刷卡,也很回味
作者: surname    時間: 2-8-2012 18:21
我今天最想說:我合到對風鞋9 頂速 + 加速鞋 6秒36 =]
作者: godoslaw    時間: 3-8-2012 00:22
我今天最想說: d 土裝 送晒比個fd :lol
作者: benny9697    時間: 4-8-2012 11:07
報到~
我今天最想說:幾經辛苦終於換到把三倍發射既火杖9番黎,用黎打龍打牛真係一絕
作者: godoslaw    時間: 4-8-2012 12:01
今日要講: 彩虹玩到悶啦
作者: hp7    時間: 6-8-2012 18:56
我今天最想說: 希望外國SER修復多D BUG啦,唔少野仲未正常地玩到
尤其係300,有300單機好玩D:lol
作者: godoslaw    時間: 7-8-2012 00:19
今日最想講: 幾日冇玩彩虹了
作者: nwfb1657    時間: 7-8-2012 17:19
我今天最想說:幾時先可以同呀輝打300關?
作者: bravery1993    時間: 8-8-2012 13:59
我今天最想說:  好耐冇玩過彩虹 火杖9頂降3射我來啦
作者: Joe.Y    時間: 8-8-2012 22:31
我今日終於開到彩虹冒險,但死緊SER,仲未玩得><十分期待!
作者: 蕃•茄•仔    時間: 8-8-2012 22:42
我今天最想說:昨日升左把9水杖,又1升到9無失敗過,仲洗左唔夠十次S
就洗到頂降,三射36%,但今日想玩,放工後就停左SERVER

令外又升左對風鞋,風鞋7升風鞋8果陣升左差唔多30次都升唔到
搞到無左成2萬卡都未升到,真係唔知黑定係幸運了=[
作者: 龍井茶    時間: 8-8-2012 23:54

我今天最想說: 今日無聊同fd講起細佬玩既game---彩虹冒險,之後就上埋樂古睇彩虹冒險,諗住懷念下,點知發現好多人講外國ser,之後勁搵資料睇下發生咩事,,,點知原來開左外國私~服,之後就下載埋,諗住玩下懷念下,但成日都入唔到><"
就在幾分鐘前終於入到,真的開心,但好多野都唔記得係咩黎,例如火寵個d,功能都唔知是什麼,睇黎要在樂古狂抓文~!
作者: 自由萬歲    時間: 9-8-2012 08:45
其實我想玩番台灣版-.-
作者: 1996alvin    時間: 9-8-2012 18:12
我今天最想說:唉,點解外國ser咁好玩都要封....
btw,今日個ser既gm好好人,又1000倍卡同經又送999裝.
作者: 26517061    時間: 9-8-2012 19:07
我今天最想說:外國ser汁左未必唔係好事,因為可以集中啲玩家係韓彩,咁樣韓彩先至無咁易汁笠
作者: godoslaw    時間: 9-8-2012 20:03
我今天最想說:永遠懷念這個外國ser
作者: soderek9687    時間: 9-8-2012 23:09
我今天最想說:韓彩你快d汁左佢 你班韓狗係都要搞到人地無得玩先開心
作者: 自由萬歲    時間: 10-8-2012 08:50
玩法好簡單, 每日都可以在本帖回覆簽到 (我今天最想說: .....) 一句   
例如:  我今天最想說:  今日好開 ...
07101519 發表於 25-7-2012 11:13

可唔可以教我裝韓彩?
作者: godoslaw    時間: 12-8-2012 23:17
今日最想講: 外國ser 2013年有機會開番
作者: 1996alvin    時間: 13-8-2012 15:39
今日最想講:外國ser仲有半年先玩得sosad
外國ser好就好在d人識睇英文,韓服好少人識...
作者: agent123    時間: 15-8-2012 16:19
我今天最想說:彩虹多d人玩就好拉,沖ss易d就好拉,哈哈
作者: 24456509    時間: 16-8-2012 18:40
今天想說   多人玩韓彩咪好  起碼無咁快汁   搶班泡菜地頭
作者: 龍井茶    時間: 17-8-2012 17:38
今天想說 韓彩低頻,中頻都無人=.=好想快d升高頻玩下...
作者: kafaikafai999    時間: 18-8-2012 23:53
我最想說:台ser復活就好lu
作者: ben55655    時間: 20-8-2012 04:48
我今天最想說:好感動,升到土劍9@O@
作者: icqmsnfb    時間: 22-8-2012 10:43
我今天最想說:台彩幾時會開番@@
作者: funnyboy0915    時間: 22-8-2012 13:45
我今天最想說: 好SAD,套999火裝放極都放唔出..
作者: MSBANANA    時間: 22-8-2012 16:33
我今天最想說:我用一張LV+5把風劍由7升到9 好開心
作者: DING_XD    時間: 24-8-2012 00:39
我今天最想說: 我合左十幾廿次都升唔到風魔8-        -
作者: 龍井茶    時間: 28-8-2012 00:09
我今天最想說:我想收套999頂火裝,可惜好少人放,放都是很多金,很貴=.=
作者: 自由萬歲    時間: 29-8-2012 09:06
有無教學教裝彩虹?
作者: 龍井茶    時間: 31-8-2012 17:34
我最想說:今天心情難以形容,在交易頻每天收想要既裝,叫了差唔多一星期,今天終於收到=.=
             見到f6攤有人賣個刻已經很開心,仲要比想像中平><"
             收左之後,個心跳得勁快,好似見到我的女神出現一樣,心跳得勁快~~~
作者: 自由萬歲    時間: 31-8-2012 20:13
彩虹仲有無得賺錢-口-
作者: 自由萬歲    時間: 31-8-2012 20:33
註冊帳號沒身分證點算?
作者: 07101519    時間: 31-8-2012 20:46
註冊帳號沒身分證點算?
自由萬歲 發表於 31-8-2012 20:33

唔可以上高頻

--------------------
唔好再係呢度傾 =]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comvncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2