樂古Nakuz

標題: 外國SER報到帖 [打印本頁]

作者: 07101519    時間: 30-7-2012 12:31
標題: 外國SER報到帖
請大家根以下格式回覆:
AC名:
想講d咩:

每名會員只能報到一次, 會根據大家講d咩而獎勵10~100樂點

我不如由我講先

AC名:GodJJ1
想講d咩: 大家好, 我玩左外國SER1個星期左右. 宜家玩到去太陽1
我最鐘意就係玩足球同火任04
如果想同我玩可以係game度密我
作者: Boring.KK    時間: 30-7-2012 13:07

AC名:Sportlight
想講d咩:踢波/玩團隊就搵我la
最緊要有rc= =
作者: 。小索。    時間: 30-7-2012 13:16

AC名:siushop
想講d咩:Halo~
           主要玩足球/團隊/雪球/地鼠
           玩團隊D人次次都話我LAG,我想講唔關我事架
           想找我玩+左fd先
作者: ∼香B∼    時間: 30-7-2012 13:46
ac名:bennyorz
想講d咩:唔知有無舊時夜星空既會員相認返,,我同老周都玩緊呢個ser!!
有野想吐嘈就係!好多香港既小學雞..見到人lag就話咩lag9,,你lag果d..佢地知唔知其實根本雙方都係公平,大家睇大家都係lag,,而且係無辦法控制+改變..如果唔係set左port forwarding,,甚至連郁都郁唔到..呢個係雙方部機連去server既問題,,所以請班小學雞咪再咁無知啦,,而且又無品..又成日開埋d咩wash card..自己努力d打地宮1啦..遲早hk ip會比人封
作者: soderek9687    時間: 30-7-2012 15:30
ac名:Royal-Eric
想講:希望外國ser唔好汁 升裝s幾次搞掂
想招d長on既 又好人 唔一定要勁既fd
彩虹見到我say個Hi 吧
作者: 劍影W    時間: 30-7-2012 18:43
AC名:kaiboywing
想講d咩:希望快d洗哂data,依家通街神裝,仲要fix埋升裝同無限刷s bug
作者: godoslaw    時間: 30-7-2012 18:49
ac: godoslaw
感想: 台彩果陣已經好鐘意玩e隻game
汁左之後曾經都玩過韓彩
但後來因為身份證問題上唔到高頻就冇玩了
之後有朋友介紹我玩外國ser
玩左2個星期都已經係太陽2
無數件9裝
頂s裝都好多件
升雙頂s裝之路好辛苦
升一件雙頂s裝分分鐘起碼都1-2個鐘先搞得掂
平時最鐘意玩佔領/足球/地鼠/決鬥類等

大家如果咁好彩見到我系lobby記得搵我玩呀xd
作者: ken1100a    時間: 30-7-2012 19:12
AC名:Final想講d咩:大家好,我最鍾意玩王者,決鬥,團隊模式.
同埋好鐘意洗S.不過好可惜.13號D裝備我1件都冇...
D點仲得返200T_T.連買金卡都要同人收.SO SAD.
招人吹水一齊玩.玩乜都好.除任務!
作者: 我係高登仔    時間: 30-7-2012 23:14
AC名:ernestliu 想講d咩:大家好,hi 最鍾意洗卡(需然好似好狗),我而家月亮3 仲有火鞋9 合左25次先合到=.=
作者: 神經俠客    時間: 31-7-2012 01:56
AC: Apink
想講D咩: 玩番覺得好感觸,諗番以前港台服既日子-_-
             依家999 火裝  自己合的
P.S. 其實依個外國ser好多bug  合S用特別方法唔洗卡  所以大家唔好再傻奸奸加卡換人頂降啦
想知既game入面搵我啦;(
作者: 洗滌滋    時間: 31-7-2012 02:37
AC名: PenisCake
想講d咩:friend list點用? see 5到人地online
作者: Yip=]    時間: 31-7-2012 08:36

名: Presage
想講咩:單機好悶 快d搵我一齊玩啦xd
作者: keita516    時間: 31-7-2012 14:01
AC名:tomorrow753
想講d咩:有興趣洗卡可以搵我
作者: 霸氣小輝    時間: 31-7-2012 18:07
AC名:hkhero
想講d咩:hi,玩左幾日 宜家玩到去太陽2
我得2樣野鍾意,任務,佔領
見到就搵我玩啦ps:如果個ser好番先講:p
作者: o0lflf93190o    時間: 31-7-2012 21:36
AC名: lflf9319
想講d咩:
鍾意玩:任務,打300 ,無限王者
最愛人物:殺手13
最愛用裝:火裝
作者: potatozz    時間: 1-8-2012 20:20
AC名:potatozz
想講d咩:
如果玩得耐我估都識我= ="""我個人最鐘意合神s= =
另外打團隊/佔領都可以搵我(唔包贏,雖然多數贏...)
另外想合s可以搵我,因你想合既s 收取1定服務費lol
(p.s. 唔好同我講收神裝,因為我神裝都係得1X件= =合到我都用左先=3=)
作者: fire2007    時間: 1-8-2012 23:50
AC名:Xantana
想講d咩:我最鍾意用土裝,末玩外國彩虹之前,我玩過台彩,一樣是用土裝的
土劍快唔夠人快,攻擊唔夠斧高,所以主要是用土斧,現在玩外國彩虹都係
在外國彩虹,經常遇到死SER/LAG機的情況,希望大家多多體諒
GAME裏,我一直用英文溝通,扮一個外國人,
同其他GAME唔同,唔會有人話我打英文係小學雞
作者: 1996alvin    時間: 2-8-2012 00:36
AC名:alvin96
想講d咩:太耐冇玩+加一堆韓字,未摸熟...求人一齊玩
仲有可唔可以教我係遊戲入面點打漢字...
作者: 小白.逍遙    時間: 2-8-2012 14:59
AC名:RainbowCat
想講d咩:隻SER好多BUG@_@5知大家搵到幾多呢?哈;
作者: ★㊣朗㊣★    時間: 2-8-2012 16:06

AC名:CrAzYKent
想講D咩:每天只是重復地單機玩任務,為求賺卡合S,已花1M多卡仍合不到想要的S,傷心中...
作者: ammes5533    時間: 2-8-2012 18:40

AC名:HoYinJaiL
想講d咩:我都係琴日俾FD介紹先開始玩,開始玩玩下發覺真係好好升... 1日就已經就黎太陽1 不過間唔中見到香港朋友 無奈好友糸統可能有D壞 加左都唔會顯示佢ON  不如組個FB群/SKYPE群一齊玩仲好啦  希望版主可以參考下我E個意見
作者: surname    時間: 2-8-2012 19:33
AC名: KoloTinSa
想講d咩: 我細細個就有個夢想就係有曬d所有999裝 依家【內容已被過濾(P01)】比我完成夢想仲係超額個隻
             不但有頂頂s eq 仲可以玩番好耐沒玩既football=] 我好開心
作者: 木下宏介    時間: 2-8-2012 20:10

AC:wang100[新AC:BRS]
想講d咩:今日先同樓上果位KoloTinSa踢完波 咁快又見面XD
黎緊可能改AC名O O 平日玩開足球同團隊
新【內容已被過濾(P01)】多香港人玩LAG既問題少左好多!!
作者: 綾波鏡    時間: 2-8-2012 20:22
AC名:Fishovo
想講d咩:我琴日夜晚先開始 打任務1打左都有3個鐘 去合左套999裝,但今日早上發現洗卡快過打任務好多....洗洗下,去洗s,洗左火劍9 頂降,之後再一直洗卡...之後一比較下....火劍頂降同風劍頂降差好遠.....所以想有個群組係可以比大家傾計,另一方面比新手問下野~
作者: benny9697    時間: 4-8-2012 10:59
AC名:benny9697
想講d咩:我最鍾意玩當然是 火焰任務05 (單人P龍) 同埋 Teamplay啦
            玩左都差不多一個星期,D裝總算見得人...只不過好多裝d下S都係好廢
            用緊既裝有 水裝999(魔劍鞋)     火裝999 (魔 劍/斧/杖 鞋/垂)
            如果大家打龍 打牛 打Teamplay 可以搵埋我@@!得閒既話一定玩
作者: jackyt121    時間: 5-8-2012 15:49
AC名:FunKT
想講d咩:開左幾次AC先開到風裝:o)
作者: 傑.`    時間: 5-8-2012 19:52
AC名:kaser
想講d咩: 其實無咩野好講good game and enjoy it~同埋我好鍾意存裝:o)

作者: 傻*威    時間: 5-8-2012 23:33
AC名:gxzz1234
想講D咩:玩左2日已經5套999OK靚S上當年正服唔知入左幾多點玩先得把風劍9頂降-.-
作者: 40457310    時間: 6-8-2012 00:11

AC名:Fourjai
想講D咩:冇玩彩好耐,之前都玩左勁多年
作者: 蕃•茄•仔    時間: 6-8-2012 06:25
AC名:TOMATOLUN1
想講D咩:其實我係10年前既玩家,總之係初初出果陣玩左一年,果陣仲係讀中一
而家都已經20歲人,近日無意中找到黎玩,都幾回味,
但我玩唔係好似人地一味洗卡,而係玩打地鼠同掉雪球
玩GAME係要輕鬆,唔係要令人精神緊張,一直鬥既!
作者: bravery1993    時間: 8-8-2012 14:00
AC名:CHUNHO
想講d咩:大家好 初來報到

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comvncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2