打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 楓之谷很低b嗎???

覺楓之谷真係好低b 不過

我鐘意玩!!!!

玩低b game又點  果d咁既飛仔 咪又係讀唔成書出黎做飛仔?  第日我驚佢連低b game都玩唔起呀  玩低b game唔等於玩家低b
雖然 港楓好少玩人  港楓感覺好冷清呀=.=  唔夠其他楓熱鬧 唔通就係因為低b? 所以冇人玩?  香港其實都唔少低b學生 我而家中3 真係睇住d師弟師妹愈黎愈無聊= =  今年中3開始 之後升上黎既 會愈黎愈無聊低b 你地信唔信?

無意筆戰
回復 支持 反對

天線寶寶和楓之谷都一樣很有趣的
回復 支持 反對

你地唔好再呃自己啦
Maple Story擺明就係一隻低B game

我就係貪佢低B先玩
回復 支持 反對

香港玩家ge眼光問題~!! [[bao_50]]
回復 支持 反對

低B唔低B又點?
只要有樂趣就自然有人玩~
好似以前細個玩麻鷹捉雞仔,
叫你依家玩麻鷹捉雞仔係咪好低B?
成班廿歲係CAMP到玩番不知幾投入,
冇人曾幾何時唔想回憶童真~
因為怕冇人認同你玩而話咁既遊戲低B~唔玩~
根本係自己呃自己~

你地有冇諗過,如果有一個飛仔想玩番D所謂低B野,
因為怕群眾,怕比人發現,比人話低B,怕自己冇面,
結果?就硬話這些玩意低B,埋係心底以後都5玩,
你地覺得點?

遊戲?game?咪只係想自娛,想盡興
怕玩左比人串,玩到好唔玩心?
咁我建議你個fd就唔好玩~

睇唔明?咁你可以skip啦

回復 支持 反對

楓之谷好特別,,有一種囁人既魅力,,宜家d年青人覺得3D game就係型就係正,,
我就唔覺得,,反而我覺得果d好似黎黎去去都係咁樣,,冇咩新意,,唔洗技術既3樣野,,
點怪放技食水,,咁就玩完,,重大問題係點怪放技一手包辦,,完全唔洗技術,,
pk係點,,又係點人放技,,有d又話咩暈野多野玩,,但係當你玩到,,係點??點怪放技死,,
囧""咁唔係仲低b咩,,唔係幾隻game係咁,,係隻隻3D都差唔多係到,,
畫面好用黎睇,,打機係娛樂,,係玩遊戲既趣味而唔係包裝,,
但係有d人唔認同都冇計,,楓之谷,,低lv留番係屋企玩啦,,叫佢,,升lv唔係係果到升,,
我岩岩話楓之谷既魅力係咩??你升到80lv去玩一次,,一班怪圍你,,
你點樣用你練左80lv既技術去清怪*如龍咆咁樣,,到時d人咪又係眼金金咁望住你玩,,
你d卓越技術會反而令佢地想玩添,,我諗佢地係見到你fd得果2x-3xlv
慢慢係到打怪所以先覺得低b姐,,唔可以怪人既=]希望幫你到
回復 支持 反對

原帖由 銘b仔仔 於 15-6-2008 11:33 發表
楓之谷好特別,,有一種囁人既魅力,,宜家d年青人覺得3D game就係型就係正,,
我就唔覺得,,反而我覺得果d好似黎黎去去都係咁樣,,冇咩新意,,唔洗技術既3樣野,,
點怪放技食水,,咁就玩完,,重大問題係點怪放技一手包辦,,完 ...

在很多年前
3d game給我的印象很深刻
起哂角,有時人物還會給地圖吃掉
雖然現在可能完全不同
但3d game給我的感覺就是這樣
要畫面的遊戲?
我還不如玩單機看animation
回復 支持 反對

樓上兩位
還記得我嗎
應該不記得吧?

我個人感覺是
這遊戲的人物 畫面很可愛
沒什麼低b高b之分吧....
遊戲市場內的產品一定有不同模式既遊戲
所以 沒什麼好低b
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

畫面@o@我覺得可愛=]
遊戲內容...我8歲果陣係大陸見呀哥玩,就比隻game吸引左
回復 支持 反對