樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 一大堆S機的改版妄想建議 april 12 14:20

傳說我要求不多 改一改2武光槍"個一下抬手動作"我就心足
回復 支持 反對

我都覺得1樓講得好 好彩你唔系開發人員 唔系被人劈恨家...
回復 支持 反對

觀星: R前二武改為光束噴槍1250
         三武改為噴槍三連射
         R後二武改為連技光圈向前延伸 Bullet zero
?
獨角: R前二武1450->1500 回彈下降 改為一次性回彈
        R後一武1100->1350
         二武回彈下降 改為一次性回彈
         三武改為連技拐棍 Control shock
         二技敏加成4.5->7.5 速加成4.8->6
獨角獸又有得R?點解我禁極個R制都無反應既
回復 支持 反對

智天一技改為[潛狙擊] :lol
回復 支持 反對

dx有火箭炮ge咩,有火神先先合乎設定.
s妖天作為一部拳機,亂加電筒好似唔係咁適合,6眼mode遲d應該都會以另一方式出.
t-d已經好勁仲改咩鬼,r前已經有倒地,r後仲要咩倒地炮...同埋包機5刀托...
00技1係有改善空間..
智天潛能狙擊個名好膠,唔好咁la= =
衰左男而家幾好用ar...搞咁多野做咩
自由賣點就係簡單直接,唔好搞r搞咁多野la
天意背部形狀魁梧化,樓主背肌控 -0-?
正2"信念與覺悟"點解樓主改埋d名都咁難聽
傳說,睇黎你真係唔識玩冇刀mode,只係你自己有問題.
冇睇星人,唔知點
不知火未出,到時先知點
剎帝利6粒一組仲要4發...24粒野,會唔會太煩- -
新安州有sr,出得算唔差...再次証明樓主唔識玩冇刀ge機
uc改得好無聊,衰過原本
s龍冇抽氣咪仲廢...
s沙披風模式有機sr出,樓主真係好鐘意火神炮- -同埋s沙有光槍ge咩?
nu r後光槍配實彈相當唔錯,搞咩q雙實彈
唔至fazz..部部都要加系數,係唔攻唔高樓主你就用唔到呢?
回復 支持 反對

點解要改須左
回復 支持 反對

dx有火箭炮ge咩,有火神先先合乎設定.
s妖天作為一部拳機,亂加電筒好似唔係咁適合,6眼mode遲d應該都會以另一 ...
m16a2 發表於 12-4-2012 22:32

機體武裝(By維基)

頭部火神炮×2

胸部機槍x4

防護盾

專用光束槍

G-HAMMERx1

火箭炮x2(連發射器)

高出力光劍x2

高出力雙頭光劍x1

高出力長光槍x1

雙衛星微波炮

BTW,我都好反對改走三武火神炮

回復 支持 反對

機體武裝(By維基)頭部火神炮×2胸部機槍x4防護盾專用光束槍G-HAMMERx1火箭炮x2(連發射器)高出力光 ...
夢矓 發表於 12-4-2012 22:44

原來真係有..唔覺有用過咁- -
回復 支持 反對

原來真係有..唔覺有用過咁- -
m16a2 發表於 12-4-2012 22:50

睇動畫係睇唔到嫁 連個鎚你都唔會見到
回復 支持 反對

樓主想像力豐富

一般出左既機都好難會改,杯具~,~
回復 支持 反對