打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家覺得咩門派屈錢最少呢?

mo慕同少林
因為少林加體
慕容好似冇書果d
回復

mo慕同少林
因為少林加體
慕容好似冇書果d
回復

無一個唔係屈, 個個差不多
回復

在下是峨嵋 之前也玩過少林
在下完全理解不到峨嵋和少林為何用得最少錢
少林基本上 沒高石 也不強攻 只是高血而已
峨嵋還陰公 峨嵋要高血=高石 清心才有用 那請找高人解釋一下
在下覺得 明教,天山,逍遙 用得最少錢
因為以上3個門派都可以因為門派技能的特性而越一級石去打
例如 明教的80技,逍遙的放大,天山的移花
全都可以 全4石贏5石的 那當然是用得最少錢
回復

回復 24# 花鳥風月163

峨嵋清心,5石都可以屈死6石(某幾個門派)
回復

回復  花鳥風月163

峨嵋清心,5石都可以屈死6石(某幾個門派)
24502756 發表於 22-8-2011 10:05

黑e ?@@
回復

在下是峨嵋 之前也玩過少林
在下完全理解不到峨嵋和少林為何用得最少錢
少林基本上 沒高石 也不強攻 只是高 ...
花鳥風月163 發表於 22-8-2011 07:26

好有說服力,比個讚你
回復

回復 25# 24502756

茶也對 但還是覺得峨要用很多錢才多血...這才是重點
回復

回復 27# 無名小弟

樓主 我知這你決定不到
但我看你那個投票表 我想問
投票的人是在投用得最多錢嗎?(如題正相反)
丐幫同慕容用得最多錢? 搞笑?
峨嵋,天龍,少林 用得最少錢? 咪引我笑 逍遙就真係用得少錢
天龍D屬功錢你地知唔知幾貴? 峨嵋無血無清心 你地知唔知道天龍E隻GAME人地放得最貴係體石?
少林仲搞野 個系統整到笑能本身輸出低 等D人要上到6石 先有返單屬既輸出 同埋要6體石先可以叫接受到既血量(不是我要求 但你們想想 你本身少林是多血 但你低石沒攻 就是說 你只是一個正宗的沙包)
那當然是少林用得最...最...最...多錢! 但新ser沒有高石少林...遺憾

講返慕容同丐幫
慕容 例子"奶樽" 相信大家都識佢全5石慕容 同佢挑過既都知 慕容平推明顯同4石既一樣
那慕容也跟少林一樣 單屬低平推高血 那就是說你沒高石你平推也跟少林一樣 但他有一樣比少林好
就是慕容的技比少林好 但沒那麼高血
但還是很多錢

丐幫 用得仲多錢 例子 "九少" 相信大家都識
在實戰平推中 例如一個7石丐幫 在無抗狀態
丐平推有1M1 其他門派有1M2 還有 要跟大家說 慕容,天龍,丐幫,少林
以上這4個門派的平推明顯會比其餘那6個門派低(系統SET的) 就是說在實戰中他們的平推會明顯低了1-2千
那丐要強就當然要高石
回復

回復  無名小弟

樓主 我知這你決定不到
但我看你那個投票表 我想問
投票的人是在投用得最多錢嗎?(如 ...
花鳥風月163 發表於 23-8-2011 05:09

THX!
回復