打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家認為全4玩明教定丐幫有前途?

點勁?有咩勁?可詳述嗎?

唔好咁死牛一便頸啦!時代係向前進步架!閃高?有幾高?

自從雕紋出現咗之後 ...
真天龍戰神 發表於 10-8-2011 00:13

你的說話我真的笑了 而且也十分同意 agree agree and agree
回復

回復  已退了天龍

4石黎計 丐幫勁既有1萬閃  明教勁既 2m2左右啦
    丐幫龍戰 橫掃成1萬6閃有多 我 ...
武當乂翼 發表於 24-8-2011 21:44

甘我想問你全4明教谷到幾多命中- -" 好似真天龍戰神甘講 依加以經有埋雕紋 你估丐幫既閃真係高上再高咩~ 我玩明教果陣 人地開80技我又開80技 係到鬥我就真係冇試過狂miss 次次都係打到個丐幫開住招80技走佬
回復

回復 72# 已退了天龍

全4明教2m2,2m3 都差吾多頂架啦 , 點解出左雕紋 丐幫既閃吾係真係高上再高?#21
回復

回復  已退了天龍

全4明教2m2,2m3 都差吾多頂架啦 , 點解出左雕紋 丐幫既閃吾係真係高上再高?#21 ...
武當乂翼 發表於 25-8-2011 17:42

你望我icone就知~
回復

丐幫~
因為我覺得高閃關係= =
答得好求其.
回復

以加呢個時代。。我可以講單P群P都係丐幫勁D...
單P用左個無狗開80技個明教好似傻仔咁比你屈 群P招80技梗加無野講
我可以講我4石丐幫打4石明教未輸過..打5444石都經常win
呢個係我玩左咁耐丐幫既個人觀點
因為未出強控.所以我講..以加呢個時代
同埋玩丐幫戈個一開始開全怒技 佢根本打唔到你怒,如果佢用技佢可能曬技添
如果丐幫開左全怒 佢打你佢曬技 你打佢你就可以隨心所欲咁用曬D技^_^
回復

以加呢個時代。。我可以講單P群P都係丐幫勁D...
單P用左個無狗開80技個明教好似傻仔咁比你屈 群P招80技梗 ...
joee00000723 發表於 26-8-2011 19:16

-.-你講就易姐 你講戈D明教唔識玩姐 我可以講 校場丐幫喺WIN硬明教 但野外打差別好大
你打交係校場玩姐倫技術一定識丐幫WIN 但野外明教明教百分百WIN到你 同石既話
校場勁但野外輸 係丐幫特點 0.0
重有你成世到係玩校場?  咁你1句野好岩你<<井底之蛙>>
回復

丐幫,4石丐幫開80技都勁過4石明教啦  加上閃高冇咁快死咯
天龍人仔 發表於 9-8-2011 18:20

= =你E為明教D命中癈嫁咩
回復