打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星夢-意見/投訴-發表區

Originally posted by 笨月Ku at 2006-1-22 08:00:
近日都有好多人對星夢呢樣不滿果樣不滿

老實講我都已經開始討厭星夢

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2248565
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2218842

兩個POS ...

...其實唔洗錢玩,你仲想點ja..隻隻game都有bug嫁啦..你可以話有game無bug嗎?
個個免費online game都大把人不滿..點解你地唔唸下人地唔洗錢比你玩..只在點數上賺點錢
唔通人地一點bug都沒有.又不要錢..如果你找到...個隻game都好神奇了..(一切個人意見=.=)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我只有一樣野講,有d野你想玩咪玩,唔中意咪玩囉
又冇人一定要你玩,我又唔覺佢呃錢喎
《大更新》

大更新之後,所有地方多左成倍怪係好,不過比人引哂黎爆都無用。

但係星湖草貓之前出精靈石5級,依家出3級,叫d新手點搵錢呀,

我地高級有能力搵,佢地又要買裝備同武器,佢地都唔得啦。

重有,出寶方面技同藍圖出得太多,主要係某d藍圖,搞到武器價格又升又跌。

狂出新武器藍圖,舊武器我地唔洗用咩!

PS:技能嚴重跌價,叫人點搵錢?另外月卡之類又出得少,搞到d價又升返,搵唔到又點買呢?

對我d成日出寶黎講,以多對貴,一樣姐

《新武器》

新武器把槍要加10力先用到,如果我個聖靈只係爆智同速,搞到用唔到,

就要為件垃圾武器買再生水晶?!官方搵錢真係叻啵。重有,又話打怪有強化卡,

到依家我都係見過1次。

PS:舊武器重勁過新武器,新武器要強化卡又呃人錢!

見過n次啦,包括防卡,都唔算呃人呀

《道具合成》

星保上要皮革,38級用;月保上要硬皮革,41級用。

合高3級的裝備要多幾倍材料,我由1級升到41級打d材料都無禁多啦。

PS:大家都知出毛皮幾多啦,甲殼係毛皮幾倍...(汗)

我可以講毛皮400塊好小姐,小出咩????????,高皮重未用咋,遲d出新野用高皮又冇抽到咪重多

只有成日回野同lag姐
回復 支持 反對

嗯,一樓我語氣重,
但依家我想講…

[size=999]呢個Post只係俾d想投訴星夢既人入黎講野,
唔鍾意既你咪走囉,
有人叫你睇咩@@?
唔係隻隻game都係完美,
一定會有玩家不滿的地方,
所以唔鍾意睇既請你走^^
回復 支持 反對

Originally posted by 笨月Ku at 2006-4-19 13:49:
嗯,一樓我語氣重,
但依家我想講…

[size=999]呢個Post只係俾d想投訴星夢既人入黎講野,
唔鍾意既你咪走囉,
有人叫你睇咩@@?
唔係隻隻game都係完美,
一定會有玩家不滿的地方,
所以唔鍾意睇既請你走^^

笨月..我睇你簽名..先知我大你幾個月A_A
回復 支持 反對

佢地E家懶左好多 自己唔屎升 就有$ 同 經
回復 支持 反對

Originally posted by NEC at 2006-2-11 02:18:

回溯係我最唔中意ge事~果次我明明打左幾個中~清哂d死經~佢一回~d死經右番哂黎=w=

咪係lo,我明明回溯前係由27lv up35lv,點知回溯,唔想再講,再講我會爆xx老母bao_27
回復 支持 反對

爆完粗未?sd左e-mail去客服未?
未就快d send喇....

如果未爆完,唔阻你,繼續爆啦....
回復 支持 反對

好,我又講
早起5個月之前,赤紅/月/暗星ga價都係20萬一件,80萬一set左右,而月下都係5m左右,但係而家變到一件四十幾萬!搞到d人唔想草錢,更加唔想玩~
點解會咁貴?我覺得係星夢搞野,星夢出果d咩賢者呀,騎士呀果d垃圾防,有用咩?d月卡,赤卡就差唔多超少出,搞到咁鬼死貴,本來以前每個40lv人都有一件月下防身,而家硬金都唔知有冇

武器方面:
星夢出埋哂d升級武器,合到就好,合唔到就變0,又叫你去買點,搵笨
黃風戰鬥機:
正一搵笨,得個血多同埋行得快,攻力同魔攻同防力都冇咩用,要499點!差唔多幾百蚊,你話係咪搵笨?

星夢再咁洛去,遲早汁
回復 支持 反對

星夢入ser問題好嚴重

load果1-7個step成日load唔到

呢個問題唔係第一次,成年都已經係咁

唔止我,大把人係咁

仲有呀,成日就算load完7個step

係開始遊戲果到都按唔到,之後又要重新開星夢

load幾百萬次入到喇

入ser成日load n年=_=

OMG...經常係選人果到load唔到

無言