查看: 3971|回復: 78
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家入黎c下 翼小星 幾有品^^"[平息風波 辛苦了]

24/7 我係冰地場 打打下怪時 因為個度有冰柏  我又唔9血打冰柏  最後只好放冰柏落平台仔 但個時我c唔到下面有人 個隻冰柏打平台仔個聖0 個聖0都無死 我有講sorry 同埋我有講我無血 先落去  但係翼小星 (佢係93lv) 無神神上黎爆我地d怪 同埋勁爆粗  咁我地個組無奈地無得升lv  大家都c到翼小星幾有品la     大家黎評評理lo^___^"我個team D人都可以做證....

回復

又係翼小星 真有品

25/7 岩岩 翼小星 佢係我地爆怪時 無神神引d地神龍 同地神貓黎我地組
我地組死左個人 翼小星真有品 你地e家黎c都得 (25/7)  大家黎評評理lo^o^"我個team D人都可以做證

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
NEC -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

有冇圖先-~-?
你地2個講d野都相反既 ..
回復 支持 反對

我有圖 但係唔識放上泥
回復 支持 反對

係丫,你引左落黎,個聖靈係無死,不過聖靈隻寵,即係我隻寵差D死lo,我殺左隻冰柏係理所當然,然後邊個話我搶怪?之後我係上去搶你怪丫,難道你無落黎搶我怪!?你有講sorry~?我淨係見到你尸口中月小我咋啵,sorry!~?

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 10:50 發表
25/7 岩岩 翼小星 佢係我地爆怪時 無神神引d地神龍 同地神貓黎我地組
我地組死左個人 翼小星真有品 你地e家黎c都得 (25/7)  大家黎評評理lo^o^"我個team D人都可以做證

你有病嗎?我同人地係下面爆緊紫冰,邊個得閒引怪俾你丫?你無野丫?
我同sorbear,幻瞳風,放棄,希望星4人爆緊紫冰
佢地無左我都唔夠爆,我又點會走左去呢?

回復 支持 反對

= =即係點!? 樓主好似講人地搶完 自己搶又冇講啵 咁你都有品極有限-_-
你講d唔講d 叫人點評理!? 你講個d好似全部對自己有利
但係對自己冇利個d冇講啵~" 點評理呢請問?
回復 支持 反對

隻寵差D死  未姐係無死lo
回復 支持 反對

仲有我都無搶
我得個68lv 點搶a

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
NEC -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 11:18 發表

你無血走落黎,打到我寵無血我都忍你
但我殺左個隻冰柏之後,你話我搶你隻冰柏,呢點會唔會有D野蠻唔講道理!?~
回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 11:18 發表

係差d死  咁佢要保住佢隻野 唔通見隻怪打都唔理 嗎?  ^__^
回復 支持 反對