打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家入黎c下 翼小星 幾有品^^"[平息風波 辛苦了]

原帖由 小夜* 於 2007-7-26 15:02 發表
如果冇野既話點解要封下面個對話框?[無言P0張圖]
樓主一尾系蠻不講理
嘈咩姐嘈; 有搶怪就認啦
爆吾入又點?爆吾入系米等於冇搶先?
下...我諗你有d問題lo   你知唔知個事情先   係好似佢搶我wo   明白曬翼小星搶人完全無問題  我搶都無搶 比人梗屈有搶 咁我有問題 - -   明白曬
回復 支持 反對

大家唔好嘈,我再登上黎,呢幅只係封左金錢同等級姐,咁事實佢有搶,咁點解搶呢,因為kc佢無血,所以落去避,點知隻冰古跟埋落去而搞到翼小星,所以佢先走上黎搶怪,咁佢點解又講"ya搶左"呢個我唔知=3=問返佢本人,咁大家係對話入面係見到我吹緊雞,因為佢搶怪所以我咁做,如果麻煩到各位既,咁我係到同大家道歉,另外,我想知道點解d人會憎天上團,我希望盡快有消息,如果有人成日搞事希望各位比名單我,我會同佢地傾傾,如果係我自己而搞到各位既,咁大家都講比我聽我做錯咩,我會改下,關於豪仔米單野因為我出於沖動,我會帶翼小星分身同豪仔米升全日作為賠償

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

關於豪仔米單野我都認左,因為我平時做事沖動先會引地怪殺佢,我會盡量改下呢個習慣-3-現實生活我成日都因為沖動搞到無咩朋友 識我既人都知架啦,哈,我會帶翼小星分身同埋豪仔米全日,順便帶埋其他人,而翼小星我唔知佢有冇分身,無我就幫佢唔到,豪仔米我又唔知佢幾lv,如果高過我都係一樣-3-而kc係唔小心先會搞到有隻冰古落去姐,好難避免到既,咁既然都帶佢地兩個既我順便帶埋其他人啦,時間地點佢地自訂,同時睇埋我得唔得閒啦>v<我會發誓以後都唔會再引主動怪殺人,如果見到有人掛機比主動怪殺緊我會救佢,否則即散團

回復 支持 反對

原帖由 [H]無想☆↑ 於 2007-7-26 20:05 發表

喔喔 , , , 原來係傳說中的吹雞
咁姐係你認左你個kc衰先 ?
我想問下你個問題   咁關我咩事- -?
唔係好明你up咩   我又無吹雞

仲有野想講   如果我之前做錯左咩事   我係e家係e到講sorry!   :handshake  翼小星好sorry  我之前唔知頭唔知路!!sorry

回復 支持 反對

若然大家能原諒對方的話

固然是件好    星夢又少了一年怒氣
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 [H]無想☆↑ 於 27-7-2007 14:44 發表

就係因為你引左隻冰柏落去
人地先會搶你-V-

你錯了...如果佢真係無血引落黎,咁我都唔會搶佢
問題係,我殺左隻冰柏,俾佢話我搶佢隻冰柏
換轉係你,你會唔會殺先?
殺左之後左要俾人尸口中月....真係奇聞
回復 支持 反對

原帖由 小星星 於 27-7-2007 15:21 發表

你錯了...如果佢真係無血引落黎,咁我都唔會搶佢
問題係,我殺左隻冰柏,俾佢話我搶佢隻冰柏
換轉係你,你會唔會殺先?
殺左之後左要俾人串....真係奇聞