收起左側

[影圖分享] 看不見。

有4張圖果張我覺得都有少少懷舊風.
我覺得懷舊風可以試下整黑白果D- -
回復 支持 反對

原帖由 ★`囍歡●﹢ 於 15-6-2008 09:42 發表

亂拼亂扯出來的圖會美的嗎=___=

你壞了. . .我凌晨一點三十分就睡了`v3v 

← 沒資格說人家的傢伙

某汶的最高紀錄是3點睡5點起來溫習囧..
還有是看小說看到4點45分才肯去睡覺....(聽說睡的原因是聽到家母爬起來的聲音orz)

回復 支持 反對

原帖由 °小×娃♀ 於 15-6-2008 12:42 發表
有4張圖果張我覺得都有少少懷舊風.
我覺得懷舊風可以試下整黑白果D- -

其實黑白未必算係懷舊既o___o

不過多謝閣下意見:]

Ps:有懷舊風存在咩? - ?

原帖由 -雨藍- 於 15-6-2008 22:40 發表
某汶的最高紀錄是3點睡5點起來溫習囧..
還有是看小說看到4點45分才肯去睡覺....(聽說睡的原因是聽到家母爬起來的聲音orz)

=__=

比我就做唔到訓咁少啦=.=

我訓得太少會勁頭痛勁頭暈+自動訓著的

((細妯個聽丫媽講我試過係廁所訓著左=__=
回復 支持 反對

原帖由 ★`囍歡●﹢ 於 16-6-2008 16:37 發表

其實黑白未必算係懷舊既o___o

不過多謝閣下意見:]

Ps:有懷舊風存在咩? - ?

=__=

比我就做唔到訓咁少啦=.=

我訓得太少會勁頭痛勁頭暈+自動訓著的

((細妯個聽丫媽講我試過係廁所訓著左=__=

所以悶D既堂我都好易會昏昏欲睡=__=
不過多數D老師等你訓醒先叫你答問題的囧`
有時響你仲聽到野既時候,叫你答下問題等你醒XDDD
廁所.......`冇你咁勁- -
回復 支持 反對

原帖由 -雨藍- 於 16-6-2008 16:43 發表
所以悶D既堂我都好易會昏昏欲睡=__=
不過多數D老師等你訓醒先叫你答問題的囧`
有時響你仲聽到野既時候,叫你答下問題等你醒XDDD
廁所.......`冇你咁勁- -

我唔會上堂訓嫁. . .最多係到發呆 + 石化/畫畫`=口=

D老師睇我好似個乖乖學生就唔會叫我嫁啦`xP

我當然厲害啦`0,0v

小學有次丫媽遲左接我搞到我差d跟左補習社走. . .卡卡卡`=P

可想而知我由細細個開始已經好笨嫁啦`嘻:0
回復 支持 反對

原帖由 ★`囍歡●﹢ 於 16-6-2008 20:25 發表

我唔會上堂訓嫁. . .最多係到發呆 + 石化/畫畫`=口=

D老師睇我好似個乖乖學生就唔會叫我嫁啦`xP

我當然厲害啦`0,0v

小學有次丫媽遲左接我搞到我差d跟左補習社走. . .卡卡卡`=P

可想而知我由細細個開始 ...

扮乖A_A?
我上中史同英文成日都畫畫有次仲要比老師見到正-,-
為啥婷那張變了馬賽克的說`囧
回復 支持 反對

♥我仲記得有糖糖粉絲會既存在`AvA

♥糖糖!糖糖!我地支持你!`x)
回復 支持 反對

謝謝糖糖豬唷^^
很美的圖^^
>3<[[yoyo_129]] [[yoyo_129]]
[[yoyo_205]] [[yoyo_205]]
回復 支持 反對

E......呵欠=.=

路過.... 十卜一下 ...閃.......88~
回復 支持 反對

原帖由 -雨藍- 於 16-6-2008 22:15 發表
扮乖A_A?
我上中史同英文成日都畫畫有次仲要比老師見到正-,-
為啥婷那張變了馬賽克的說`囧

我小學好乖的`-w-

呢幾年先頑皮少少的`- 3 -

我試過有次比中文老師捉到`a___a

佢罰我畫佢出黎`=口=

結果我畫左佢既Q版. . .之後佢一直當書簽咁用o___o

婷婷籽太美麗. . .要用馬賽克擋著她的臉`AwA ((逃

原帖由 某欣 於 16-6-2008 22:46 發表
♥我仲記得有糖糖粉絲會既存在`AvA

♥糖糖!糖糖!我地支持你!`x)

係 ! 係 !

多謝大家. . .多謝曬 !

係喎. . .欣會長. . .你仲未交今個月個費用喎o__o+

原帖由 囍兒 於 17-6-2008 11:35 發表
謝謝糖糖豬唷^^
很美的圖^^
>3

不美了`=x=

隨便弄出來的. . .別介意了

原帖由 小包~ 於 17-6-2008 13:26 發表
E......呵欠=.=

路過.... 十卜一下 ...閃.......88~

你=___=

令我張大嘴巴達3mins了=__=

回復 支持 反對