打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 爆火龍真係好多野蠻人,,作夜星晨,,‵淚小夢㎡,,笨蛋x°琪

關閉 [複製鏈接]
系到屈得就屈`
夜有屎整你地條龍`?
死開喇-____-v
死bug狗仲要嘈?_?
玩吹雞牙`?

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
小夜* -2 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 〥優尐琪〞 於 15-7-2008 15:43 發表
系到屈得就屈`
夜有屎整你地條龍`?
死開喇-____-v
死bug狗仲要嘈?_?
玩吹雞牙`?

影漏左?佢唔講出邊有人會留意到佢影漏左呀..身有屎?
真係唔知佢影漏左定有隱瞞啦..
證據不足又要係度嘈嘈嘈..有待證據提供;P
期待新證據唷..都係個句..樓主以佢既電腦技術要有實有..唔好令大家失望啦..
回復 支持 反對

原帖由 ˇ零★` 於 15-7-2008 16:07 發表

期待新證據唷..都係個句..樓主以佢既電腦技術要有實有..唔好令大家失望啦..

佢影漏左自己爆粗同串人個張-0-`[[onion_46]]
佢要搵證據既要搵法証科牙-0-
咁既野唔洗自己做咁ma~
新既都可以係{改造}出黎的-v-[[onion_60]]
真係好想見識見識1下^v^
好快p0z出黎俾我地見識下喇`bug狗小星^__^
回復 支持 反對

原帖由 〥優尐琪〞 於 15-7-2008 16:13 發表

好快p0z出黎俾我地見識下喇`bug狗小星 ...

比人踢爆左!![[onion_46]]
回復 支持 反對

原帖由 ˇ零★` 於 15-7-2008 16:17 發表

比人踢爆 左!![[onion_46]]

唔係踼爆-v-
          this is a 事實呢-3-
                         係咪先@v@
               洗唔洗放料俾狗仔隊咁話牙"
           a周刊?!
回復 支持 反對

原帖由 〥優尐琪〞 於 15-7-2008 16:13 發表

星B-0-見到佢地真係笑死了XDD"
好膠^^搵證據就要搵法證>~<?甘D法證真係幾忙下啵[[bao_36]]
可能我冇睇清楚D圖喇@~@不過我淨係睇到張圖有人狂爆粗@~@話人BUG狗@~@"
真係吾知邊個野蠻呢可?[[bao_49]]
同埋吾好下下都話人BUG狗喇@~@"

見到好多句金句@~@"黎先大哂牙"@~@
冇錯牙@~@黎先真係大哂嫁喎@~@"
吾鋸既咪早黎過佢地囉-_____-"

要人證明自己吾係BUG狗??甘圖中既野蠻人都證明下自己吾係BUG狗先喇>~<"
洗吾洗叫哂全世界D人係真實到證明自己吾係賊個D呢?~?
吾好搞笑喇^_^
話人人妖都講得出@~@SO GD喎..冇野好講了@~@"[[bao_40]]
總知呢..邊D人野蠻大家有眼睇喇[[bao_45]]

回復 支持 反對

原帖由 ˇ零★` 於 15-7-2008 13:16 發表
1. BUG狗小星又係度冇證據屈人:lol
2. 咩影漏左..一陣突然彈張假相出黎話補返入埋我數..
3. 你唔好話我知399真係得300套咁小
4. 期待你的新證據,我知你要有實有;P

我絕對唔認同呢樣野喎..點解一定係超過 ...

1.你指既無證據係邊方面?18張圖叫無證據-_-?
2.好似出左洞個到影漏少少,,蠍黎到都成班死晒狗啦,,既然你地講得無錯,你D fd最後又何必認錯?醒目
3.有無人bug我就唔知,不過點解一定係我bug?又唔見你拎證據出黎,係到9up?
4.唔知你所以既證據係邊方面,點拎出黎?

原帖由 [H]KA-YU 於 15-7-2008 13:55 發表
樓主你有證據證明在電話當中的是零?

- -我記得佢臨尾講過..你問下佢本人lo,,佢唔肯認就當我無講過

原帖由 〥優尐琪〞 於 15-7-2008 15:43 發表
系到屈得就屈`
夜有屎整你地條龍`?
死開喇-____-v
死bug狗仲要嘈?_?
玩吹雞牙`?

點屈得就屈法先?
你話你黎先,係咪我入黎個陣拉埋隻王行埋左一二邊丫~?
bug狗?又唔見你拎證據出黎?
吹雞?邊方面先?如果係隻揪,咁我諗唔洗下嘛?1個搞掂你啦...
如果係嘈交,,咁好似由頭到尾得我同藍嘈你

原帖由 ˇ零★` 於 15-7-2008 16:07 發表

你話我bug狗,證據又好足?^^你咪又係係度嘈嘈嘈,挑

你對眼係咪有近視a_a?
你見唔到我爆粗的嗎?定係根本睇都無睇就係到嘈?
你又要證據,又要話人改圖=v=俾你講晒好無?

原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 15-7-2008 19:13 發表

星B-0-見到佢地真係笑死了XDD"
好膠^^搵證據就要搵法證>~

原來,樣樣野都要證明...要我證明自己無bug易D呀,定佢地證明我有bug易D呢?
咁洗唔洗全星夢每個玩家都證明自己無bug 399,先叫唔係bug狗?
如果係的話,麻煩個幾位證明一次俾我睇,一定大開眼界
極度野蠻=v=打橫黎講~~
幫我個邊D人唔該講聲,我有無送399俾你地丫
唔係人地又話我送399俾人拉關係啦,,天大既笑話-.-

回復 支持 反對

死醒目作夜星晨係到扮灑野 正係識串 唔出來隻秋 成班廢柴 笨蛋琪 淚小夢 冰米古係到嘈 嘈咩姐 嘈

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
小夜* -2 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

=.=  人地爆緊就話個場佢架...!!??

入黎就爆怪-__-"

佢地隻眼生左係冰...!!

好心佢地la=.=

搶場都光明正大d la  

做到鬼鬼祟祟廿!!

做錯野仲係度大大聲聲嘈人囉....
我就係見到[[yoyo_154]]
回復 支持 反對

笨蛋琪
你個腦出係邊的??
做乜要抄名?
你訓醒未呀??
回復 支持 反對