查看: 2585|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] HEROES IN THE SKY(一齊擄手合作對抗敵人吧!)

游戲介紹(轉巴哈)

引用:

《HEROES IN THE SKY》以二次大戰的歷史故事為背景,玩家遊戲中將擔任熱血的飛行員,駕駛戰鬥機在空中翱翔,並進行攻擊;玩家在遊戲中可體驗最多 25 對 25 人的大規模空中戰爭,與玩家進行追逐戰,體驗空中對決的刺激感。

遊戲具有眾多歷史相關任務,此次「太平洋開戰!」更新內容,將追加 7 個關卡任務,包括珍珠港、大陸航空戰、珊瑚海海戰、太平洋死鬥等;至於角色等級限制也從原本的 30 級開放至 40 級。

上市同步開放遊戲商城,將提供包括國籍符號、機體外觀裝飾圖案的商品,供玩家打造個人的飛機。

開始一定要註冊先,因為唔註冊唔比你dl[[bao_15]]
註冊教學
http://hs.joycity.jp/game/registration.aspx  <個網有教埋點註冊,好清晰~唔明再係度問(用hotmail都得)

成功註冊之後,用AppLocale開啟IE(IE好似規定要6.0或以上版本先DL倒)~語文揀日本語
之後繼續睇下面啦[[bao_19]]

----------------------------------------------------------
游戲下載方法

http://hs.joycity.jp/game/gamestart.aspx  <個官網又提供埋,真係好[[bao_18]]

游戲片段

注意
隻game裝完之後會自動開啟,但係你下次再玩~要用IE去番官網禁番GAME START玩(緊記用AppLocale揀日本語開IE)。
如果你就咁去個資料夾到禁玩哥個ICON~係玩唔倒,唔信你可以試下既,可能或者係我個人問題掛
-------------------------------------------------
GAME中我叫TonYgHei,揀左連合~我係第2個ser玩(有個<NEW>哥個)
隻game我今日先dl黎玩,所以係新手黎~大家有興趣玩既話可以交流下~希望多d香港人玩啦~唔係同d日本人玩好難溝通嫁嘛[[bao_12]]

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
JSN + 5 內容精彩

查看全部評分

回復

我玩ser2   id:joeli0419   德軍
回復 支持 反對

彈左呢舊野出黎...
如果係出現左e個問題的話,不用怕     
只要:http://www.microsoft.com/globaldev/tools/apploc.mspx   down左衣舊野先and安裝

裝完之後.........o禁(開始)..........(所有程式)......搵番個Microsoft AppLocale  o既file......入邊o禁AppLocale...........o禁左入去......下一步.......之後next......上面有兩個選擇........(新增或移除程式)and(啟動程式)........簡(選擇程式).........下面有個瀏覽........o禁入去.......簡(本機磁碟c).........跟住o禁(program files)...........之後(Internet Explorer)........入邊簡番iexplore.........之後o禁開啟..........去番Microsoft AppLocale個視窗........o禁下一步.....跟住有得比你簡語言.........o禁入去..........拉到最下.......就見到日本語..........簡衣個........跟住o禁下一步.............跟住o禁完成.......跟住佢就自己幫你開左個IE..........跟住你就去番衣隻GAME個官網........登入........o禁game start........
回復 支持 反對

唔喜愛飛機game不過都感謝分享
回復 支持 反對

今年2月以經入去玩,玩到冇癮你地先來廣................

身上大把上等野同強化圖
回復 支持 反對

樓主,唔是笑你,你今都廣錯..........

果個是軸心國,唔是德軍........
回復 支持 反對

樓主,唔是笑你,你今都廣錯..........

果個是軸心國,唔是德軍........
lok3652 發表於 3-3-2009 19:15

唔是笑你-.-?
今都廣錯-.-?
sorry 我get唔到你想表達d乜

點樣轉1024x768
800x600睇到眼都花
回復 支持 反對

好少有既遊戲類型好似幾好玩甘
試下都唔錯
回復 支持 反對

5# lok3652

評分