打印 上一主題 下一主題
收起左側

號外 香港最強七位綠阿城快玩家 誰是最強 更新

關閉 [複製鏈接]
實力見真章 叫jojo同肥影 大戰廿場啦 其他就....唉
回復

論實力 jojo 當選為香港城快第一 實在當之無愧
老夫踏足aoc界多年 只為城快第一之稱號  
可惜天違人願 一直未能宿願
老夫雖年過15  但心力交猝 雖不達城快第一  但已略有名望 為nakuz人所認知  
昨日與jojo 大戰10回  得知jojo 身患重疾  但仍以10比0  力壓老夫  
老夫雖有不甘 但亦只能長嘆一句: 何處塵埃飛舞
所謂長江後浪推前浪 jojo憑其天資 已在少少年紀練得一身靈巧控村能力
在上不停轉動的畫面上 亦能練至每隻村民都爆發出無窮的內經 令到對手感到無比的壓逼感
這高深的詣藝 實在令人萬分佩服
因此 老夫認為jojo 當選為現今城快第一  實在是當之無愧
回復

盟主都出黎講o.o
回復

論實力 jojo 當選為香港城快第一 實在當之無愧
老夫踏足aoc界多年 只為城快第一之稱號  
可惜天違人願 一直未能宿願
老夫雖年過15  但心力交猝 雖不達城快第一  但已略有名望 為nakuz人所認知  
昨日與jojo 大戰10回  得知jojo 身患重疾  但仍以10比0  力壓老夫  
老夫雖有不甘 但亦只能長嘆一句: 何處塵埃飛舞
所謂長江後浪推前浪 jojo憑其天資 已在少少年紀練得一身靈巧控村能力
在上不停轉動的畫面上 亦能練至每隻村民都爆發出無窮的內經 令到對手感到無比的壓逼感
這高深的詣藝 實在令人萬分佩服
因此 老夫認為jojo 當選為現今城快第一  實在是當之無愧
jaxis 發表於 14-6-2009 18:24

盟主果然好文采
回復

jojo 肥影只係城快勁
打後帝無Wdd同kyo控得好
當然兩位都係神手
回復

32# jaxis

果然識英雄重英雄
香港有好多AOC玩家輸左就賴3賴4
希望各位都可以虛心學習
回復

點解沒白日夢既?
佢唔係香港第一黎咩...
回復

其實有可能有部份唔用樂古鬥aoc,我地就係到vote最強.......

算唔算井底之蛙....?

唔想引起罵戰 只係一個想法only
回復

科學研究不可以僅僅透過投票,而需要實驗
回復

樓上講得好岩  
什麼香港最強7位城快玩家  只能說是無聊
可能呢d人比較活躍nakuz 便比人公稱為所謂高手 神手
或者這些所謂高手都是井底之蛙
天外有人 人外有人 非是空話
再者 投票中的7位 真是香港最強?
據我所知 香港真正高手 實在多不勝數
例如 叮叮 kyo 俊 shiver 四方輝 翔 rr tsz 薯條 水狗 盒仔 隨風世 prettykin 莊 ming 豬 bean 神魔  等等 ...其實仲有好多 不過好多我都唔多熟 所以不能盡錄 以上排名不分先後
回復