打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] "新都市"(已附圖)

關閉 [複製鏈接]
唔知點解GM佢唔肯去同台服同一步更新
呢樣就係港服Gm最失敗既地方
唔係既話
我諗好多人都會有下生氣
恰吉東爺 發表於 11-7-2009 14:04

你估唔使錢架?
人地億..擺咁多資源落去搞旺個場,又可以借文字通行之利搶港服玩家,點會咁輕易俾D新資料Gameone/9you?
台服D新野如果無估錯應該係俾錢開發商做野先有,除非港服代理認為港服仲值得搞落去,如果唔係睇怕我地唔會見到有咁多新野既一日
回復 支持 反對

你同我收皮啦 你看下人地回左啦 都係話台服黎架

一味話人睇清楚

你咪又係咁

有口話人冇口話自己
tommy15 發表於 10-7-2009 12:48

你講你自己呀 咁大隻字冇用嫁 台服我有玩 係維護完先有得開門 你唔信你自己睇下lo 你自己咪上去台服個官綱lo 不過我唔比你 你都唔知點上 poor guide --> http://www.raycity.com.tw/default.html 維護完先有 自己睇清楚先啦

一味話人睇清楚

你咪又係咁

有口話人冇口話自己

用返你果句a_a 唔該晒你自己話自己
回復 支持 反對

你講你自己呀 咁大隻字冇用嫁 台服我有玩 係維護完先有得開門 你唔信你自己睇下lo 你自己咪上去台服個官綱lo 不過我唔比你 你都唔知點上 poor guide --> http://www.raycity.com.tw/default.html 維護完先有 自己 ...
hinztse 發表於 12-7-2009 10:00

你理解能力有問題?  E個POST 個樓主咪又係 係台灣到影
回復 支持 反對

[[onion_69]]港服的GAME都係好慢...唉...要等
回復 支持 反對

港服有我,台服未有....
tszlai01 發表於 10-7-2009 01:29

楼上的朋友,说得好!和本人有同感!但希望港服官方人员努力跟上更新进度!
回復 支持 反對

你理解能力有問題?  E個POST 個樓主咪又係 係台灣到影
tommy15 發表於 12-7-2009 14:04

好似你有問題bo 之前係韓服 國服果d一早有晒 開門 新都 就係e個係台彎影 又咁岩台彎維護完就有 樓主係玩台服 係維護完先影 我諗你自己有問題唔認姐...
回復 支持 反對

唔知會唔會有hk ge道路呢~~
如果有ge話佢又賣廣告就一定好多人玩~~
因為我想有hk ge路~~超窄一完好好玩~~
回復 支持 反對

如果你話之前個果係我GA話

我想話你知我個果都係台服黎-.-
qq118145138 發表於 10-7-2009 12:45
好似你有問題bo 之前係韓服 國服果d一早有晒 開門 新都 就係e個係台彎影 又咁岩台彎維護完就有 樓主係玩台服 係維護完先影 我諗你自己有問題唔認姐... ...
hinztse 發表於 14-7-2009 09:40

好似係你話人地係國F  影架LO  我有問題?  你個腦壯草?
回復 支持 反對

香港乜都慢過人 ...
又食 旦糕 XD
回復 支持 反對

好似係你話人地係國F  影架LO  我有問題?  你個腦壯草?
tommy15 發表於 15-7-2009 00:31

我係話台服影lo 你有問題 如果我個腦係壯草 你個腦咪壯屎 簡單來講 你咪廁所一個lo
回復 支持 反對