打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] [商2]~牛奶仔~你真係好無聊,又要麻煩到我

有道理 或者有人想攻我地城 特登搵事出來搞
商2 有太多所謂Ge 正義人士啦
霄爺是也 發表於 5-9-2009 18:30

搞清楚先,而家係你大房密我大房叫佢踢我
唔踢就後果自負,係你大房想打交先喎
回復 支持 反對

我想講2樣野
第1就係 朋友之間交易都要影相嗎? 霄信你 同埋識你成年  佢先係交易果陣唔影相
第2就係 會唔會有人賊喊捉賊?
回復 支持 反對

講真 剩係攻城 通緝亮 都用左成50e有多
如果冇做過 一個人又點會咁博命通緝你?
無啦啦晒左50e "閻"錢多? 真係咁得閒無啦啦得閒通緝你咩
霄識左亮都兩成年 點會無啦啦屈你
空穴來風未必無因
回復 支持 反對

講真 剩係攻城 通緝亮** 都用左成50e有多
如果冇做過 一個人又點會咁博命通緝你?
無啦啦晒左50e "閻"錢多? 真係咁得閒無啦啦得閒通緝你咩
霄識左亮都成兩年 點會無啦啦屈你
空穴來風未必無因 ...
~正點雞鬥~ 發表於 5-9-2009 18:39

而家唔係用幾多錢既問題
而係本人係咪清白既問題
霄,比一個叫日日是好日既人昆左,而佢又認定佢就係本人
我可以有咩辦法,而佢又拎唔出任何證據證明到日日是好日就係本人

而家重點唔係霄識我2年,有幾信我
而係佢跟本已經認定左日日是好日就係我,我點講都冇用
回復 支持 反對

我地搞事?
話明通緝啦 見通緝者比收 我地唔出聲?咁通緝來托啊
不如話你地 特登收我地通緝ge人 想聊交咪仲好
所謂先聊者賤。。。。
回復 支持 反對

我地搞事?
話明通緝啦 見通緝者比收 我地唔出聲?咁通緝來托啊
不如話你地 特登收我地通緝ge人 想聊交咪仲好
所謂先聊者賤。。。。
霄爺是也 發表於 5-9-2009 18:44

講真,你比人昆左,打死無怨
你自己唔小心信一個昆狗,你就可以憑佢一面之詞就認定係我
但係你又冇證據可以證明佢唔係我喎
由頭到尾密頻同交易都冇出面過我亮**呢個名
咁我又何罪之有?
回復 支持 反對

而家唔係用幾多錢既問題
而係本人係咪清白既問題
我可以有咩辦法,而佢又拎唔出任何證據證明到日日是好日就係本人

而係佢跟 ...
yats 發表於 5-9-2009 18:43

就系太信你 所以對你無防備之心
比曬證據 但你又認為d證據系屁 我又可以講咩呢?
好啦 我將主動權比曬你 只要你自己搵證據證明自己清白 你又系比空氣我

無錯 件事我有責任 我太信賴所謂ge朋友啦
回復 支持 反對

而家唔係用幾多錢既問題
而係本人係咪清白既問題

而係佢跟 ...
yats 發表於 5-9-2009 18:43

無賊係完完全全乜野都俾人睇晒...
比人發現自己係昆狗 果d係笨賊
唔會有賊話自己係一個賊掛?
定係霄拎呢兩年既感情 黎專登等呢一日黎屈你呢...?
識左兩年...
回復 支持 反對

就系太信你 所以對你無防備之心
比曬證據 但你又認為d證據系屁 我又可以講咩呢?
好啦 我將主動權比曬你 只要你自己搵證據證明自己清白 你又系比空氣我

無錯 件事我有責任 我太信賴所謂ge朋友啦 ...
霄爺是也 發表於 5-9-2009 18:51

證據唔係話搵到就搵到,
正如你係你冇防備下人地叫你拎出時間證人/證據
你一樣好難搵得出,一樣道理,希望你明白我唔係你所想個種人
咁樣嘈落去都冇意思.我等其他人來比意見算
回復 支持 反對

霄哥不如報警查個明白
回復 支持 反對