打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 永恒的 onlline game 由 UO 開始

所以話好多人唔識欣賞game 只係睇畫面 掛網升lv 比錢買點數換野?? 你唔悶我都悶..呢度所有野可以打 可以自己整..同埋玩技術既game 你果d 高lv就大晒(多數) 一係有錢人玩意...呢度老手唔=勁 新手唔=屎 比你掛網高左隻人玩到悶咪又係放ac 又係放寶..好難同唔識欣賞既人講=v=算吧 你可以唔玩 但唔好踩呢隻game thx=v=
回復 支持 反對

果然 針無兩頭利 這game最可惜是畫質 但都有程度搭夠
講真 一隻程式咁好的game真是少見 比起e家d所謂online game 好得多
真佩服前人
聽完樓主的介紹 真的有點心動動想玩
但係近來沒什麼時間玩[[onion_77]]
希望在將來有一隻針兩頭都係利的game 出現
回復 支持 反對

哈 多謝你既支持...其實一開頭新玩果d 入去到唔知做咩好= = 因為唔洗升lv 又唔知打咩練skill好 所以入到去 最好搵人教..打錢起屋 裝修..多數新玩都會玩戰士 但我覺得麻麻 可能唔識玩啦..我都有隻練好晒既戰士..但已經冇咩玩 最好開3個ac 因為最多3個 4個會比人ban ip~=3=   第一開戰士 第2開順獸c 第3你自己簡吧 講唔晒既職業配答..我就有 魔法c+死靈系   戰士就聖騎+武士道  順c+音樂   順c+弓手+聖騎....=3=
回復 支持 反對

丫仲有呀 如果開人果時 又唔想練得咁辛苦 開人前先加 m群group684352@msnzone.cn    開人方面我可以教你 我m群名係LcMan   .....  希望多d人玩啦~~
回復 支持 反對

ha...正呀...差唔多10年前玩過(唔記得點解之後冇玩)...

等我試下先~!
回復 支持 反對

回復 1# 卓文★♂

未睇晒慢慢睇, 先留個言

小弟第一隻接觸既online game 就係mud
有graphic 既就係uo
uo 的確係現時仲未有og 可以超越到!
回復 支持 反對

睇完真係好多好多回憶呀~
回復 支持 反對

而家仲有SER咩????
回復 支持 反對

有冇人係玩 hybird 架??
回復 支持 反對

依家有hkuo,hybird,Demise  3個~~
回復 支持 反對