打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] FEZ(幻想戰記) 畫面幾好 唔錯

畫面5星...
玩下aion先評la = =
fez比代理搞爛左...
bestso88 發表於 31-12-2009 20:15

爛橙...想唔爛都好難=3=''
回復 支持 反對

畫面5星...
玩下aion先評la = =
fez比代理搞爛左...
bestso88 發表於 31-12-2009 20:15
冇錢玩aion
回復 支持 反對

搞笑嗎...1年前既game e家當新game咁測試???
仲有,e隻game明明就好好玩,
唔識玩就當唔好玩果d人,
唔該玩返企係到打怪升Lv果d無技術性既game= =,
遊戲展同動漫展既高潮都差唔多係FEZ既5p5比賽

對此遊戲的感想/經驗:
個game同瑪奇,sp1差唔多A_A不過係3d勁多姐同d game一樣啦 一開始係好簡單就up到lv 但係15-20lv都開始唔簡單啦.個game同樣都係打怪=_='''又係打怪- -'''都會好像瑪奇甘,有好多野玩。
我玩左30分鐘就11lv=_=勁快 同埋d任務好簡單 5分鐘-20分鐘就ko。
我頭十幾lv都係做新手任=_=''.

紅字部份就可以見到e位測試員有冇玩過e隻game
回復 支持 反對

畫面好似 好差
回復 支持 反對

有錢人既技術game=收費game
冇錢人既技術game=免費game
中立既技術game=信長 cs(網吧多人玩果幾種)
個人感覺測試員開貼應打上"專業評測免費game"or"專業評測收費game"甘會好d
不景免費game同收費game係兩個世界
回復 支持 反對

呢隻game我玩左成年..
真係非常好玩..
呢隻game係技術game..唔似得出面o既 升lv o既
大家都可以試下
回復 支持 反對

出左成年幾啦喎-_-無野丫...去網吧入過去 勁少人...
回復 支持 反對

其實隻game的確唔錯..我都玩過幾年..
呢隻game講求團結,而且仲幾玩技術..
不過可惜港版FEZ唔知點解愈來愈少人玩..所以我都退出了..
回復 支持 反對

你唔好話我知你係測試團一份子...我真係好想問下你測左d乜
回復 支持 反對

提一提
15LV以下5好入戰場
20LV以下5好上前線
好大機會俾人踢= =
wuheison 發表於 31-12-2009 14:07

我好耐之前有玩,但係家陣冇..
我記得個陣都係1x就入去掘水..(fd叫既)
15lv以下吾係吾好入戰場.掘水就得!(比人亂水.就快閃--)
20lv以上..出去殺得人喇~_~(我2x已經開始 汁雞a0a)
開post個位.......真係好似未玩過
50打50..講真..好想game可以靜係打國戰= =!
有水又可以變身做騎,好似隻龍叫奇美拉 係咪?
仲有巨人...之後係咪有隻死神??
除左汁人之外..爆建築物又可以汁一獲..
隻game太多樂趣...
回復 支持 反對