收起左側

[綜合討論] 推介成日搵免費online game朋友轉玩月費game

其實我呢排都想玩wow
系吾系玩台版??
chung-x-@hotmail.com
add 我 傾 也
回復 支持 反對

我想問如果月費過左 又冇儲值返 會5會刪AC
回復 支持 反對

有興趣但都唔知玩咩職好
法師果d又玩過晒
回復 支持 反對

冇入月費唔會刪ac~我有個fd冇玩成年個ac都重係度~
至於法系職~我覺得佢入面d職名係同出面有d差唔多~
但係玩法真係差好難...
wow依家都係玩台版吧~
如果驚冇人陪升lv可以入到去加入公會~一定大把人幫你/陪你
新ser係有開ge~不過好快又爆左...
依家得番一兩個ser入到
如果要轉ser~可以用移民(食錢的)
係是但一個ser升到10lv以上~之後俾多張月卡出黎就可以轉個人去係想去ge ser度
我msn : sy_1221619@hotmail.com
回復 支持 反對

我都唸過玩,但wow的人物樣子不太好看,和職業太多很亂.
回復 支持 反對

我都唸過玩,但wow的人物樣子不太好看,和職業太多很亂.
翼風星痕 發表於 1-6-2010 19:18

我初初都係咁覺得~不過玩完覺得畫面已經唔重要~入面80之後d副本真係好好玩~依個先係重點
每個職職都有3個變化~10職變得更多元化
回復 支持 反對

其實我玩過魔獸但我唔覺得好玩......aion係我第一隻真係俾月費ge....畫質質素太頂級^^"我又鐘意佢d系統....
供到38lv就冇錢t_t我好想玩mhfo.....好爽嫁4人亂刀斬龍~但冇晒錢=.=又係新cut線代理= =唉....
回復 支持 反對

其實我玩過魔獸但我唔覺得好玩......aion係我第一隻真係俾月費ge....畫質質素太頂級^^"我又鐘意佢d系統.... ...
mui1388ken 發表於 1-6-2010 21:41

mhfo我都有俾月費玩~玩左一個月就覺得好悶= =...
下位同上位打d野都差唔多~整裝整到火都黎...
回復 支持 反對

咁有時唔得閒玩咁咪浪費左D錢囉\....?
回復 支持 反對

講真,話玩唔起果D係假GE, 平時落街食野凍飲都要加2蚊, 夏天咁熱我又唔信你地飲熱飲, 平時番學閒閒地都買盒野飲,計平你5蚊雞,  魔獸3蚊日, 我覺得真係跌都跌左啦
回復 支持 反對