打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] -.-鬼手道的笑料

你都差吾多姐
littlematt 發表於 28-11-2010 13:31

講緊你自己^^?
回復 支持 反對

講緊你自己^^?
戀楓×成° 發表於 28-11-2010 15:07

唉....字都吾識睇....幫你吾倒喇真系
回復 支持 反對

唉....字都吾識睇....幫你吾倒喇真系
littlematt 發表於 28-11-2010 17:19

洗鬼你幫咩= =....正係知你係到話緊自己就ok 啦zz
回復 支持 反對

洗鬼你幫咩= =....正係知你係到話緊自己就ok 啦zz
戀楓×成° 發表於 28-11-2010 19:13

你真系文盲麼- -? 我話緊你....你自己吾識字 就話我話緊自己...
    ps幫你吾倒....我系指緊你文盲既問題...我見倒有隻狗仔文盲...我好心幫你問題???皮
回復 支持 反對

你真系文盲麼- -? 我話緊你....你自己吾識字 就話我話緊自己...
    ps幫你吾倒....我系指緊你文盲 ...
littlematt 發表於 28-11-2010 22:14

你先文盲-.- 我都話唔洗你幫 zz- -
回復 支持 反對

你先文盲-.- 我都話唔洗你幫 zz- -
戀楓×成° 發表於 29-11-2010 01:55

你講甘多野都系想為你講錯既一句野搞辯姐;P
    你系甘講第2d野都掩飾吾倒你系文盲睇錯野架wo....
    ps. 你吾駛我幫 我幫你就文盲?
    吾通所有社工都系文盲既
    吾通所有老師教d吾想讀既學生都系文盲???
    你吾好系度爆笑料拉....明明自己樣衰左...又要系度搞辯:lol
    做隻啞狗咪冇事囉你都做開架拉:lol
回復 支持 反對

你講甘多野都系想為你講錯既一句野搞辯姐
    你系甘講第2d野都掩飾吾倒你系文盲睇錯野架wo....
  ...
littlematt 發表於 29-11-2010 16:43

咁你鬼鍾意威- -咪比你開心下lo= =點似你昆狗都做過zz- -
咩野做啞狗 我只係唔想同你d廢人講野姐=.=
回復 支持 反對

咁你鬼鍾意威- -咪比你開心下lo= =點似你昆狗都做過zz- -
咩野做啞狗 我只係唔想同你d廢人講野姐=.= ...
戀楓×成° 發表於 29-11-2010 21:00

-.-....你招絕招黎架拉 吾夠人講就話吾想同你講野 你同狗有分別麼= =?
   我呃人!?證據呢吾該....我話你昆人都得拉師兄^^'
   有咩事就淨系識拎呢單野同我講= =?....講左n甘多次吾系我本人開緊ac 你都吾信我都冇辨法lo
   何謂威呢-.-...我講事實出黎叫威= =?...你吾系文盲!?
回復 支持 反對

-.-....你招絕招黎架拉 吾夠人講就話吾想同你講野 你同狗有分別麼= =?
   我呃人!?證據呢吾該....我 ...
littlematt 發表於 29-11-2010 21:50

咁証據呢= =點知果個唔係你 但葉話果個係你zz
威=咩意思 ? 唔識就去問下你個中文老師la:lol
回復 支持 反對

咁証據呢= =點知果個唔係你 但葉話果個係你zz
威=咩意思 ? 唔識就去問下你個中文老師la ...
戀楓×成° 發表於 29-11-2010 22:48

-.-每人個威既定義都吾同lo 個個似你以為139寵叫威= =???
    葉都系同你講果個系我細佬lo-.-...你冇野嘛- -? 屈都就屈?
回復 支持 反對