查看: 6289|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 新楓之谷玩後感

我見楓之谷變左好多野 我先玩番 點知真係好玩過之前 , 之前D野昆水昆錢, D經又少 搞到勁難煉 我先走左
不過轉左新楓之谷 之後  升50LV 只不過 係3~4日 左右的事  想當年 升50LV 無2星期 唔洗玩,,,,
之後 佢多左D新職 同 新野 地圖又大左  值得 新手玩  加上佢又開左 新服 希望大家一起玩  
請流 MSN
回復

pk76987@hotmail.com 加我啦
回復 支持 反對

回復 支持 反對

乜出左果個果個咩近攻法師啦咩-口-...
唔通我揀唔到!?唔係29先出咩
回復 支持 反對

可唔可以介紹多D..聽你講完好想玩...
回復 支持 反對

我玩唔到有冇人可以幫手解答
更新果陣陣左個 WINDOW出黎 (abnormal programme termination)
P.S我呢部機之前都玩到GA
回復 支持 反對

29號 先出新職 不過 E加玩 可以拿到新職的經包 可以轉送比分身(新職)
隻GAME真係唔錯 之前無人玩.. 變左新楓之谷之後... 係巴哈到排第一.. 最重要係 隻GAME 變得唔昆水
相對來說 好玩左好多  同埋 易升左好多  根本 你一入GAME 解完D任 好快就3轉 . 之前要3轉 = 2~3星期啦...
E隻GAME 同 仙境傅說的手法 差唔多 一樣係 轉一轉D野.. 但係楓之谷 做得最好... 佢將成隻GAME 平衡左
同埋 E加多左好多新手  比較好上手  同埋 多左好多老手重煉  我相信會幾好玩  不過用唔到速成...
大家用MSN 吧.. 唔怕同大家說  樂古中...  charlie478 = charlie62805 = charlie598  同一個人...
回復 支持 反對

我在 [雪吉拉] 伺服 叫 Jackop 38lv 龍魔道 多多指教
回復 支持 反對

經包-口-...
話說樓主你玩緊咩ser@_@
回復 支持 反對

有冇人玩新ser!!
回復 支持 反對