打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 你地系排行榜排第幾呢?

萬幾-,-
fukcu1993 發表於 4-2-2012 13:59

so,我唔鐘意洗經- -冇樂趣
回復

兒家全國2238,不過d排名會有好大變化,好似係如樓主所講,係計每日吸經量,我試過10幾日冇玩,就由4000幾跌到60000幾-.-"(好似投錯左<1000...係唔係應該<5000=.=?)
回復

我其實好低
我係999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999名
回復

好低!!
回復

回復 21# alan13654

我都係..正係會玩自己想玩既mode
回復

好低!!
sd0000 發表於 4-2-2012 14:01

幾多@@?分享下啦
回復

之前洗勇者(唔bug,場場打). 洗完去到9xx名, 而家3xxx
回復

so,我唔鐘意洗經- -冇樂趣
alan13654 發表於 4-2-2012 14:00

掛機洗有幾難- -可以做其他野
回復

頭像被屏蔽
回復

掛機洗有幾難- -可以做其他野
宗-__- 發表於 4-2-2012 14:09

我更系覺得好似曬左d時間咁- -''
回復