查看: 624211|回復: 86
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 龍紋出左後 逍ser最新勁人狀況 及逍ser兩邊打交為何會win會輸

關閉 [複製鏈接]
我係逍ser天國盟玩開 龍紋出左後 我地見到keikei全7石再升埋龍紋 血量應該幾可觀.但係總有其他門派 糸win果便都吾夠輸果便既人多血/勁既
列出小小例子 (如知血量 打交兩邊盟最勁會比埋出尼)

逍ser各門派第一

峨嵋 未出龍紋前:keikei(剎盟)(港服第一峨)
       出龍紋後   :keikei

少林 未出龍紋前:溫鑑良 犬噬(11xxxxx) (天國盟)
       出龍紋後   :溫鑑良 犬噬 ( (剎盟)godlike真元過期加上新一手尚5lv體雕  溫就算無真元都咁高血:lol: )

逍遙 未出龍紋前:可染兒 (剎盟)
       出龍紋後   :可染兒 (呢家好似88萬-90萬血)(11xx-抗 加12000屬應該有)

明教 未出龍紋前:艾斯 (63萬8) (天國盟)
       出龍紋後   :瑜 (64-65萬) (剎盟)

天龍 未出龍紋前:TurnTurn(86萬) (天國盟)
       出龍紋後   :TurnTurn(94萬) [依然cj 50萬up(剎盟)]

丐幫 未出龍紋前:神通 (75萬)(天國盟)
       出龍紋後   :神通 (84萬) [夕陽 76萬血 (剎盟)]

天山 未出龍紋前:映雪 (95萬血)(天國盟)
       出龍紋後   :映雪 (98萬血)[(剎盟)封芯 40萬up]

武當 未出龍紋前:大鑊 (真丹重樓盾武當全7屬攻)(天外江湖一 頭3武當應該實入)(76萬血)(天國盟)
       出龍紋後   :大鑊 (82萬血) [(剎盟)旋 64萬血]

星宿 未出龍紋前:嵐澄 (59萬血)無食丹
       出龍紋後   :彩姬 (64萬血)食過丹[(天國盟 嵐澄龍紋血尚只有2lv 得63萬血 彩姬龍紋5lv+7%=64萬)

以上內容 以血量計算 不過第一多數 攻都一樣咁高架啦:$

不過我知 實有人話 點解講到天國盟咁多第一 佢地都輸架呢{:13_693:}

天國盟 勁峨不足 高抗既毒抗峨 =0 無可能好似剎盟咁 打交出人30人出15個峨嵋

如果睇下逍ser既雕像就知 只有逍遙同峨嵋糸大幅多人過天國{:14_698:}

賣下廣告先 天國吾糸輸團結 糸輸龍紋:dizzy:  
剎盟win在多左和平入去升龍紋 如果天國糸win果便 我深信果班人同樣會入天國打剎盟:lol:
回復

樓主自己都講左點解會輸
無勁EC , D打手幾高攻同血都好 , 無EC 加血一樣無用
唔團結 , 如果一盤散沙 , 如打交吹雞無人到 , 個盟有幾多勁人都無用 , 就算一隻6石人 , 俾幾隻45石圍都未必夠打
回復 支持 反對

港服第一峨 kei 依家有幾血?
回復 支持 反對

入GAME玩下先:loveliness:
回復 支持 反對

你地話你峨嵋不多?? :) 掛峨 最多啊嘛
回復 支持 反對

你地廢就廢啦 多多聲氣,mo世族果時唔系好威ge?嗮人馬? e加被人打到7彩。藉口多多
回復 支持 反對

無世族果時 邊有咁多和平係你果便 暑假由頭輸到落尾 到9月11 燕殤入盟 你地個cj好牙擦架。我地一去清汗血 你地用左粒幾鐘攻唔到入尼仲咁牙擦。你話我地輸咩,一定輸龍紋
回復 支持 反對

溫生得高血= =打人吾痛 同惡鬼打 完全RJ啦

最強少林 惡鬼吧
回復 支持 反對

入左名門個族 唔想輸 就假
回復 支持 反對

名門 9月整完個族 10月打 11月潛晒水放號 幫都無埋 打吾到好心吾好叫人同佢打 呢家佢地好日都吾ON一次
回復 支持 反對