收起左側

[版務] 綜合運動---投訴/意見區

投訴人用戶名:一人力
違規者用戶名:english02218
投訴link:;extra=page%3D1
樓層位置:#1
違規內容:呃帖
意 ...
一人力 發表於 7-7-2012 13:00

done~
回復 支持 反對

違規者用戶名:yupubhcrht  
投訴link:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... ;extra=#pid33939528
意見(例如比意見我地點樣處理): 同上次一樣, 同埋要搵管理員check 佢ip
再有下次就可能要永久ban 佢ip

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
我思故我在 + 2 舉報成功

查看全部評分

回復 支持 反對

違規者用戶名:yupubhcrht  
投訴link:
意見(例如比意見我 ...
一人力 發表於 19-7-2012 12:08

DONE
回復 支持 反對

建議喺FANTASY PREMIER LEAGUE 2012/13開設privage league,等大家可以一齊玩下
回復 支持 反對

建議版主如果有人分享個人感受 酌情加D分

如果開番個球隊支持POST任吹不嬲就好^^以上只是建議
回復 支持 反對

建議版主如果有人分享個人感受 酌情加D分

如果開番個球隊支持POST任吹不嬲就好^^以上只是建議 ...
C小旋風 發表於 5-3-2013 20:09

果陣史有個子版係球會區,專係d球會帖,不過冇人流可言,之後del埋
回復 支持 反對

回復 25# C小旋風

遲D 人流上升我會開番球會討論post
btw 加分方面冇問題, 我會加番呢類post ge 樂點
回復 支持 反對

回復  C小旋風

遲D 人流上升我會開番球會討論post
btw 加分方面冇問題, 我會加番呢類post ge 樂點 ...
一人力 發表於 9-3-2013 17:17

哈哈 加油 人流? 去聊天區宣傳
回復 支持 反對

投訴人用戶名:我思故我在
違規者用戶名:tvfine
投訴link/圖片: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4469729&extra=page%3D1  http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4493445&extra=page%3D1
樓層位置:第一條link#5 第二條link#2
違規內容:無意義回覆
意見:此人來樂古相信是搗亂,禁言也不妨
回復 支持 反對